Witamy na forum!
Szukam pokemonów z którymi mogę walczyć.
Widzisz Raichu Lv 3 Szukającego partnera do walki...
Cześć. Chciałbyś ze mną walczyć? Pytam się go
-Jasne...
Powiedział i Użył z Całą Siłą Hiper Promienia Którego Nie Mogłaś Uniknąć... 60 HP
Ej ja nie byłam jeszcze gotowa! Krzyknęłam.
Po chwili zjadłam 2 Oran Berry i przywiązałam Soothe Bell do rogu.
Teraz mogę walczyć!
Mówię, a potem próbuje użyć Kuli Cienia. Po udanym lub nie udanym ataku atakuje drapaniem, a potem chytrym spojrzeniem. Kiedy Raichu będzie chciał zaatakować robię unik.
Kula cienia nie wyszła... Raichu dostał drapaniem 80HP A chytre Spojrzenie nie dało efektu... Raichu Zaatakował Stalowym Ogonem A Potem Tunel I Hiper Promień 30HP ( Nie można jeść Orran Berry Podczas Walki >.< )
Ja jestem adminem i można jeść podczas walki -.- i pisałam ze robię uniki -.- a chytre spojrzenie zmniejsza mu obronę -.-
Dobrze Więc Niech Będzie że Można...
Udało Ci Się Uniknąć Jego Hiper Promienia Ale Stalowy Ogon Zadał Niewielkie Obrażenia 85HP
Teraz atakuje drapaniem! Próbuje go ugryźć żeby nauczyć się ataku gryzienia.
Raichu Odskoczył Przed Drapaniem Ale Został Ugryziony w Policzek ( Czuły Punkt Raichu Który Wydziela Prąd ) 25 HP Ale Prąd Przeszedł na ciebie 40 HP ( Aż 10.000 Woltów o.O ) Teraz Raichu Wstał I Użył Magnetycznej Lewitacji...( Może Się Nauczyć Według Mojego Dexa ^^ )
(Nauczyłam się gryzienia?)
Gryzę Raichu w ogon. Teraz atakuje Chytrym spojrzeniem, a potem drapaniem.
(Tak Nauczyłaś) Raichu Dostał Ale Zaatakował Stalowym ogonem Przez co straciłaś 15 HP Masz 25 A Raichu Przez Gryzienie stracił 15 HP A Przez Drapanie 10... Został Pokonany Dostajesz 45 EXP ( Miał 3 lv )
Idę w stronę najbliższego poke-centrum
Doszłaś Do Summer Town...
Idę do centrum.
Dzień dobry Chansey! Mówię.
Wyleczysz mnie?